Näyttelijä-laulaja Mandi Lampi on poissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajana ja näyttelijänä tunnetuksi tullut Jussi Lammen tytär Mandi Lampi on kuollut. Hän menehtyi äkillisesti keskiviikkona 19-vuotiaana, Ilta-Sanomat kertoo.

Mandi tuli suomalaisille tutuksi levyttävänä lapsitähtenä vuonna 1998, kun hän julkaisi Pieni maailma -sooloalbuminsa. Levyn hitiksi muodostui Pyysit mua bailaamaan -kappale. Projektin taustavoimissa vaikutti useita Aikakone-yhtyeen jäseniä.

Mandi julkaisi samana vuonna myös Miks kaikki kiusaa -musiikkivideon, joka oli mukana Mannerheimin lastensuojeluliiton koulukiusaamisen vastaisessa kampanjassa. Seuraavana vuonna Mandi siirtyi näyttelemiseen, ja hänet nähtiin sittemmin muiden muassa Uuden Iloisen Teatterin ja Turun Linnateatterin lavoilla.

Mandin musiikkia voi kuunnella esimerkiksi tästä ja tästä.