Paris Hilton seksikkäissä kuvissa yläosattomana, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiiriperijätär Paris Hilton on keskittynyt viime aikoina pääasiassa niin sanottuihin oikeisiin töihin esimerkiksi realityohjelmansa parissa. Uuden poikaystävän kanssa nykyisin liikkuva Paris ei ollut tervetullut viime sunnuntain Oscar-juhliin, mutta se ei multimiljonäärin menoa haitannut.

Nyt lisää riihikuivaa Hiltonin tilille tuovat seksikkäät poseeraukset 994 -nimisen aikauslehden kannessa ja sisäsivuilla. Muiden muassa Calvin Cleinin alusasuissa keikistelevä tähti nähdään lehdessä myös yläosattomana. Katso Paris Hiltonin kuvat tästä tai tästä!

Ystävänsä Nicole Richien miehen rokkariveljen, Benji Maddenin, kanssa nykyisin seurusteleva Paris Hilton ilmoitti äskettäin etsivänsä itselleen uutta ystävää television realityohjelman avulla. Ohjelman tekeminen alkaa lähiaikoina ja sitä kaavaillaan esitettäväksi MTV tai VH1 -kanavalla.