Avril Lavigne häpeää julkkistyrkkyjen puolesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne on kertonut lehdihaastattelussa tuntevansa myötähäpeää Hollywoodin sensaatiotähtien puolesta. Hän sivaltaa julkkistyrkkyjä siitä, että heille paparazzien kohteeksi pääseminen on suoranainen pakkomielle.

Lavigne totesi, että hän tuntisi itsensä noloksi, jos hän seuraisi muiden esimerkkiä ja antaisi vaikkapa etukäteen vihjeitä paparazzeille omista liikkeistään.

– Minusta monilla Hollywoodin tytöillä – en mainitse lainkaan nimiä – on pakkomielle paparazzeihin. He soittavat kuvaajille tai menevät Ivy-ravintolaan, jotta heidät nähtäisiin ja jotta heitä voitaisiin sen jälkeen seurata koko päivän ajan, Avril Lavigne kertoi Maxim-lehden haastattelussa.

Lausunnollaan Avril Lavigne viittaa ilmeisesti taannoiseen tapaukseen, jossa paparazzit kertoivat, että poptähti Britney Spears ilmoittaa heille etukäteen liikkeistään, jotta kuvaajat ehtisivät hänen peräänsä. Poptähti on jo aiemmin todennut, että hänen mielestään paparazzit ovat ”kusipäisiä vaanijoita”.