Mac-mies ja Drew Barrymore kuhertelivat rannalla, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Drew Barrymore ja hänen poikaystävänsä, näyttelijä Justin Long, kuvattiin kuluneella viikolla kuhertelemassa rantalomalla Meksikossa.

Esimerkiksi viimeisimmästä Die Hard 4.0 -elokuvasta sekä Applen valmistamien tietokoneiden Get A Mac -kampanjasta tuttu 29-vuotias Justin Long ja bikineissä aurinkoa palvonut Drew Barrymore juhlivat samalla Drew’n 33-vuotissyntymäpäivää. Drew kertoo Vogue-lehden maaliskuun numerossa olevansa niin onnellinen nykyisessä ihmissuhteessaan, että ”rintaan sattuu”.

Pari tunsi toisensa seitsemän vuoden ajan ennen kuin alkoivat seurustella. Molemmat nähdään pian yhdessä valkokankaalla He’s Just Not That Into You -elokuvassa, jonka tähtenä nähdään myös Scarlett Johansson, Jennifer Aniston, Ben Affleck ja Jennifer Connelly. Ensi maanantaina pariskunta on lisäksi suositun Oprah-ohjelman vieraana Yhdysvalloissa.

Katso Barrymoren ja Longin rantakuvat tästä!