Provinssirockin tarjonta kasvoi jälleen

Festarit · Stara.fi

30-vuotista taivaltaan ensi kesänä juhlistava Provinssirock on julkistanut lisää artistikiinnityksiä. Kotimaiseen kattaukseen ovat nyt tulleet mukaan muiden muassa Lauri Tähkä & Elonkerjuu, Ismo Alanko Teholla, Kari Peitsamon Skootteri ja YUP.

Seinäjoella 13. – 15.6.2008 järjestettävässä tapahtumasssa esiintyvät myös kanadalaiset Danko Jones ja Billy Talent sekä amerikkaiset Coheed And Cambria, Black Lips ja Dinosaur Jr. Aiemmin ulkomaisista on vahvistettu esimerkiksi Linkin Park, Foo Fighters ja Serj Tankian.

Tähän mennessä Provinssirockiin ovat vahvistuneet Foo Fighters (US), Linkin Park (US), Serj Tankian (US), Hardcore Superstar (SWE), The Sounds (SWE), Coheed and Cambria (US), The Dø (FRA), Danko Jones (CAN), Billy Talent (CAN), Black Lips (US), Dinosaur Jr., Apulanta, Eläkeläiset, Tuomari Nurmio & Hunajaluut, Mokoma, Stam1na, Lauri Tähkä ja Elonkerjuu, Ismo Alanko Teholla, Kari Peitsamon Skootteri ja YUP.