Paris Hiltonin ”munkki” olikin vain pilaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maanantaina viihdemedioissa uutisoitiin, kuinka Paris Hilton vietti päiväänsä Los Angelesissa shoppaillen buddhalaisen munkin kanssa ja jopa lahjoitti tämän pyynnöstä 10.000 euron arvoisen kaulakorunsa vastaantulijalle.

Lisäksi he piipahtivat hengellisessä kirjakaupassa ja lukivat yhdessä valaistuksesta kertovaa kirjaa. Nyt on kuitenkin selvinnyt, että kyse oli vain pilailusta. Tarkkasilmäiset nimittäin huomasivat, että kuvissa nähty munkki muistutti epäilyttävän paljon erästä elokuvien sivuosissa vilahdellutta näyttelijää.

Pian selvisi, että Hiltonin ”guru” olikin Maxie Santillan -niminen näyttelijä, joka on esiintynyt muiden muassa Pirates Of The Caribbean -elokuvassa ja My Name Is Earl -televisiosarjassa. Myös hän itse viittasi tapahtuneeseen omassa MySpace-profiilissaan.

Vielä ei ole varmuutta oliko pila Parisin paparazzeja varten kehittämä vai joutuiko Paris itse pilan kohteeksi. Asia luvattiin paljastaa ensi sunnuntain E!-viihdeohjelmassa. Kuva parivaljakosta löytyy esimerkiksi tästä! ja ”munkin” yksityiskuvia puolestaan tästä!