Amy Winehouse: Vodkaa nenän kautta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Amy Winehouse on jatkanut parhaillaan käynnissä olevaa ryyppyputkeaan, vaikka levy-yhtiö haluaisi toimittaa hänet jo takaisin vieroitushoitoon.

Keskiviikkona Winehouse shokkeerasi sivustakatsojia nauttimalla vodkaa suun sijaan nenänsä kautta. Amy oli juhlimassa julkkisystäviensä Kelly Osbournen, Mark Ronsonin ja Kimberly Stewartin kanssa London’s Bungalow 8 -klubilla, The Sun uutisoi.

– Joku toi Amyn pöytään yli 20 shottia ja hän päätti esitellä uusimman kikkansa. Hän joi ensin suurimman osan shoteista ja otti sitten pillin, jonka avulla hän imi lasien pohjalle jääneen viinan nenäänsä. Sitten Amy nojasi päänsä taaksepäin ja näytti shokeeratulta. Muut katsoivat häntä säikähtäneinä, silminnäkijä kertoi lehdelle.

Lehden mukaan alkoholin nauttiminen nenän kautta, eli niin sanottu ”Gas Chamber”, voi olla hengenvaarallista, koska alkoholi päätyy suoraan limakalvoille. Suomessakin on jo pitkään käytetty samanlaisia tyylejä, mutta ei välttämättä ihan näin suuressa määrin.