Anna Abreu myönsi seurustelevansa Idols-Panun kanssa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kilpailusta suosituksi poptähdeksi noussut 18-vuotias Anna Abreu on viimein myöntänyt seurustelevansa laulaja Panu Larnoksen kanssa. Anna vahvisti seurustelunsa ensimmäisenä juuri Staran haastattelussa.

Anna Abreu ja niin ikään Idols-ohjelmasta tuttu Panu on nähty viime aikoina usein yhdessä, ja pari vietti yhteistä aikaa tällä viikolla myös Lapissa, jossa Anna oli eiliseen saakka keikoilla. Stara tapasi Annan tänään Helsingissä Emma-gaalan yhteydessä, ja onnea sädehtivä laulaja oli innoissaan saatuaan viimein vahvistettua seurustelunsa.

– Mä päätin tänään juuri nyt ilmoittaa, että kyllä seurustelen Panu Larnoksen kanssa! Anna Abreu kertoi ensimmäisenä Staralle.

– Kyllä se pitää paikkansa, mutta mä haluan että tämä juttu on tällä loppuunkäsitelty. En halua kuulla tästä enää ikinä mitään kysymyksiä. Jotkut lehdet ovat väittäneet, että olen joskus kieltänyt sen, mutta se on ollut vain toimittajan näkökulma asiasta. Mä en kommentoi mun yksityiselämääni, Anna kertoi.

– Mä en jaksa tällaista pelleilyä enää, että mun pihalle tullaan kuvaamaan. Mä päätin siksi ilmoittaa, että seurustelen Panu Larnoksen kanssa, Anna Abreu vahvisti vielä kerran.

Staran jo aiemmin saamien tietojen mukaan Anna ja Panu halusivat vahvistaa seurustelunsa juuri nyt, koska he haluavat kulkea jatkossa avoimesti yhdessä. Annan videohaastattelu julkaistaan kokonaisuudessaan Starassa sunnuntaina.