Victoria Beckham säälii Britney Spearsia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Victoria Beckham on kertonut säälivänsä poptähti Britney Spearsia, koska tämä joutuu elämään koko ajan median suurennuslasin alla ja paparazzien vainoamana.

Victorian kommentti tuli yllättäen, sillä hän itsekin kuuluu maailman seuratuimpiin julkkistähtiin. Siitä huolimatta hän totesi tulevansa hulluksi, jos joutuisi samanlaiseen pyöritykseen ja kuvaajien takaa-ajamaksi.

Beckhamin perhe pitää itse tiukan rajan julkisuuden ja yksityiselämänsä välillä, missä Britney Spears ei ole viime aikoina onnistunut. Victoria, David, Brooklyn, Romeo ja Cruz vetäytyvät ”töiden” jälkeen kotinsa rauhaan medialta piilossa.

Victoria kertoi OK! -lehden mukaan myös uskovansa, että paparazzit lopettaisivat joka tapauksessa heidän seuraamisensa, koska hän ja David ovat niin tylsä pari.