Idol-tuomari Paula Abdul kiistää huumesekoilut

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -ohjelman tuomarina nykyisin parhaiten tunnettu poptähti-julkkis Paula Abdul sekoili äskettäin omassa Hey Paula! -ohjelmassaan siinä määrin, että käytöksen epäiltiin johtuneen huumausaineista.

Nyt Paula Abdul on ottanut osaa keskusteluun ja kiistänyt olleensa huumeiden vaikutuksen alaisena. Hänen mukaansa ohjelman leikkauksella on saatu aikaan vaikutelma, että hän olisi tavalla tai toisella päihtynyt.

– En ole ollut koskaan juovuksissa enkä ole koskaan käyttänyt huumeita. En ollut koskaan bilettäjätyyppiä. En koskaan. En edes silloin kun olin 17-vuotias koreografi. Ihmiset tosiaan uskovat että olen sellainen kuin he haluavat minun olevan, Paula Abdul kertoi Celebs on Sunday -lehdelle.

Paula selitteli ohjelmassa nähtyä toilailuaan vielä toteamalla pitäneensä vain hauskaa tilanteessa, joka oli lähtenyt käsistä.