Jenni Vartiaisen Emma-juhlat jatkuivat kultalevyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Jenni Vartiainen juhli lauantaina voitettuaan kaksi Emma-palkintoa. Pystit tulivat parhaasta debyyttialbumista ja parhaasta kappaleesta. Nyt Jenni saa juhlia myös tuoretta kultalevyä.

– En muista milloin viimeksi olen ollut näin onnellinen. Olen niin otettu tästä kaikesta.

Vartiaisen Ihmisten edessä -albumia on myyty kultalevyyn oikeuttavat 15.000 kappaletta. Albumilta on tähän mennessä julkaistu jo kolme radioiden soittolistoilla menestynyttä singleä, viimeisimpänä Toinen, joka ylsi radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi viikolla 9.

Levyn neljäs single Mustaa kahvia julkaistaan 19. maaliskuuta. Albumiversion lisäksi single sisältää remixit kappaleista Ihmisten edessä, Toinen ja Mustaa kahvia. Jenniä on mahdollista nähdä seuraavan kerran livenä 14. maaliskuuta Kotkassa ja 21. maaliskuuta Helsingin Tavastialla.

Stara tapasi Jennin Emma-gaalassa. Haastattelu julkaistaan videopodcastina pian!