Retropop : Pieni ja ihmeellinen

Singlet · Stara.fi

Kotimainen Retropop on uusi raikas yhtyetulokas, jonka esikoissingle Pieni ja ihmeellinen onkin soinutkin jo radioissa kiitettävästi. Yhtyeen soundi on tämän singlen perusteella todella toimivaa ja raikasta electropoppia.

Singlen soundipuoli on siis hyvin kohdallaan ja kertosäkeessäkin on tarttuvuutta keskimääräistä enemmän. Jokin kuitenkin mättää lyriikoissa, sillä kertosäkeen muutamaa sanaa toistetaan kappaleessa siinä määrin, että kuulijaa alkaa väkisinkin ärsyttämään moinen toisto ja lyriikoiden täydellinen mielikuvituksettomuus. Kyllä poppiralleihinkin voidaan keksiä ihan oikeita sanoituksia ja säkeistöjä.

Singlellä on mukana myös tiukan dancebiittinen ysäriversio samaisesta kappaleesta. Originaali on kuitenkin selvästi toimivampi. Lisäksi single sisältää tummempaa electrosoundia käyttävän version, joka onkin kaikin puolin todella tyylikäs veto. Niin paitsi ne lyriikat…

Muuten paketti on kunnossa, joten hiukan toimivammilla säkeistöillä ja lyriikoilla varustettuna pisteitä olisi ropissut neljä, mutta nyt on tyydyttävä keskinkertaiseen kolmoseen. Toivottavasti toukokuussa julkaistavalta debyyttialbumilta löytyy laadukkaampia teinisanoituksia.

Pisteet 3/5