Huippumalli haussa -kilpailijat aiheuttivat jättituhot talossaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suositun amerikkalaisen Huippumalli haussa -televisio-ohjelman kilpailijat tunnetaan ehkä diivailevasta käytöksestään, mutta nyt heidät tunnetaan myös rocktähtimäisestä paikkojen särkemisestään.

America’s Next Top Model -realityohjelman kilpailijat laittoivat nimittäin ohjelman ajan asuntonaan toimineen kuuden miljoonan arvoisen luksustalon pahemman kerran remonttiin. New York Post -lehden mukaan kilpailijat tuhosivat taloa ja sen irtaimistoa peräti 500.000 dollarin edestä.

Vuokraisäntä Michael Marvisin mukaan talossa on ketsuppi- ja kahvitahroja valkoisilla matoilla, huulipunaa seinillä ja hometta kylpyhuoneessa. Mallitytöt aiheuttivat myös esimerkiksi 90.000 dollarin vesivahingon ja tuhosivat 15.000 dollarin arvoisen kattokruunun.

Lisäksi talon sisäkatto joudutaan uusimaan, koska siinä on satoja pieniä reikiä kuvausryhmän taloon asentamien lamppujen ripustuksista. Ohjelman tuotantoyhtiö ei ole kommentoinut tuhoja, mutta on ilmoittanut suostuvansa 125.000 dollarin korvaukseen. Vuokraisäntä aikoo nyt haastaa yhtiön oikeuteen.