Lauri Tähkän tarina kootaan kirjaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urallaan jo neljä Emma-palkintoa saaneen Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeen tarina kootaan kirjaksi. Ensi syksynä julkaistavan kirjan nimeksi on tulossa Lauri Tähkä ja Elonkerjuu – Ilo joka elättelöö, ja sen toteuttaa runoilija Heli Laaksonen.

Jo pitkään musisoinut Lauri Tähkä & Elonkerjuu on noussut todelliseksi tähdeksi vasta parin viime vuoden aikana, mutta siitä huolimatta yhtyeen levyjä on myyty jo huimat 250.000 kappaletta. Stara tapasi yhtyeen keulahahmon Emma-gaalassa. Haastattelu julkaistaan videona 25. maaliskuuta.

Turussa syntynyt ja Uudessakaupungissa varttunut murteen taitaja Heli Laaksonen on tullut tunnetuksi kaksi vuotta sitten julkaistun Sulavoi: Runoja -menestyskirjansa myötä. Hän on toiminut myös viestinnän ja viron kielen opettajana.