Supermalli Kate Moss nakuilee

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takaisin huipulle huumekohun jälkeen noussut supermalli Kate Moss nakuilee jälleen. Tällä kertaa foorumina on ranskalainen Liberation-lehti, jossa Moss poseeraa nyt yläosattomissa.

Kuuden mustavalkoisen kuvan sarja on varsin tyylikkäästi toteutettu, ja aiemmin narkkarirokkari Pete Dohertyn kanssa värikkäästi seurustellut tähti näyttää jälleen kyntensä supermallina. Mossin paluu mallimaailman kärkikaartiin on ollut äärimmäisen nopea, sillä vain reilut puoli vuotta sitten hän sai potkut useiden mainostajien kampanjoista huumekohun seurauksena.

Taannoin poptähti Lily Allen nimitteli Kate Mossia kuivaustelineeksi, mutta aiheesta voi jokainen muodostaa oman mielipiteensä tuoreiden kuvien perusteella. Kate Moss poseeraa tuoreissa esimerkiksi kuvissa täällä!