Baywatch-tähti ulos kaapista ja homoliittoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Baywatch-televisiosarjan tähti Jaason Simmons on astunut niin sanotusti ulos kaapista australialaisen New Idea -lehden haastattelussa. Hän myönsi lehdessä viimein olevansa homoseksuaali.

Suosikkisarjassa Logan Fowlerin roolia vuosina 1994 – 1997 näytellyt Simmons kertoi samalla onnellisen perheuutisen, sillä hän paljasti avioituvansa lähiaikoina miesystävänsä, irlantilaisen näyttelijä John O’Gallaghanin, kanssa. Miehet ovat seurustelleet kahdeksan kuukauden ajan. Jaason Simmons ja John O’Gallaghan ovat jo adoptoineet kuusivuotiaan pojan Ugandasta.

– Teemme sen perheidemme ja poikamme takia. Emme haluaisi leimata itseämme, mutta meidän tulee kantaa vastuumme ja siirtää ihmisyyttä jälkipolville. Poikamme pitää nähdä, että voimme seistä perheidemme ja rakkaidemme edessä ja että he hyväksyvät suhteemme hyvässä ja pahassa, Simmons perusteli päätöstään.