Emmy-gaala siirtyy Nokia-teatteriin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman arvostetuimpiin kuuluvat televisioalan palkinnot jaetaan jatkossa suomalaisen matkapuhelinvalmistaja Nokian brändäämässä uudessa teatterissa Los Angelesissa. Tapahtuman järjestäjät ovat tehneet peräti kymmenen vuoden sopimuksen teatterin kanssa.

The Academy of Television Arts & Sciences -yhdistys järjesti aiemmin maailman seuratuimpiin kuuluvan Emmy-gaalan Shrine Auditoriumissa, mutta nyt yhdistys on tehnyt pitkän sopimuksen Nokia-teatteria hallinnoivan Anschutz Entertainment Groupin kanssa. Uusiin tiloihin mahtuu kerralla noin 6.500 katsojaa.

Syynä gaalapaikan vaihtoon oli yhdistyksen puheenjohtaja John Shaffnerin mukaan se, että Shrine jäi pieneksi Emmy-gaalan tarpeisiin nähden. Nokia Theather avattiin Los Angelesin Staples Centerissä viime syksynä.