Spermanluovuttajille ilmaisia festarilippuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Irlannissa on otettu käyttöön uudenlaisia keinoja, joilla on tarkoitus saada nuoria mukaan spermanluovuttajiksi. Verkkosivusto SpermForTickets.com auttaa nimittäin maan hedelmällisyysklinikoita tarjoamalla spermanluovuttajille festarilippuja vastineeksi ”lahjoituksistaan”.

– Me tarvitsemme spermanluovuttajia… Sinä tarvitset festarilippuja… Tehdäänkö diili? kyseisellä verkkosivustolla kysytään.

Erikoisen markkinointitempauksen takana on luovuttajakato, sillä spermanluovuttajien määrä on vähentynyt neljässä vuodessa peräti 40 prosenttia. Luovuttajalle luvataankin nyt hankkia kolme lippua minne tahansa Euroopan festivaaleille, joten yhdestä luovutuksesta hyötyvät myös luovuttajan kaksi ystävää.

Kaiken lisäksi luovutus hoituu kotona ja luovutettu neste lähetetään kuriiripalveluna. Toimenpidettä varten on kehitetty uusi patentoitu systeemi, jossa luovutettu sperma pysyy käyttökelpoisena kolmen päivän ajan.