Stella : Korkokengät

Singlet · Stara.fi

Suomipopin ikuiseksi tulokkaaksi kahdesta kultalevystä huolimatta jostain syystä jäänyt Stella-yhtye ei ole vielä onnistunut lyömään itseään lopullisesti läpi suomalaisen popmaailman ykköskaartiin, vaikka kaikki ainekset siihen olisi kasassa.

Nyt yhtye julkaisee ensimmäisen singlelohkaisun kolmannelta Löytäjä saa pitää -albumiltaan. Korkokengät-kappale on perinteistä Stellaa, eli kevyttä ja raikasta kotimaista poppia. Yhtyeen kantavana voimana toimii edelleen vokalistin upea ja helposti tunnistettava lauluääni.

Myös itse kappale on toimiva paketti, ja hittipotkua löytyy niin säkeistöistä kuin kertosäkeestäkin. Lisäksi soundipuolella mennään perinteiseen tapaan varmalla pohjalla. Välillä tuntuu, että skittapuolella olisi lainattu tunnelmia Coldplayn ja Kentin suunnalta. Lienee siis selvää, että kappale on hieno. Toivottavasti Stella nousee 23. huhtikuuta julkaistavalla albumillaan viimein a-sarjaan.

Pisteet 4/5