Hollywood-tähtien ahdistelija pidätettiin pommiuhkailusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jodie Foster ja monet hänen kollegansa ovat viimein pääsemässä piinastaan, joita heidän ahdistelijansa on aiheuttanut. Michael Smegal -niminen mies pidätettiin nimittäin tiistaina sen jälkeen, kun hän oli lähettänyt joulukuussa postissa pommiuhkauksen Kaliforniassa sijaitsevalle Van Nuysin lentokentälle.

Sama mies on lähetellyt nimettömiä uhkauskirjeitä Fosterille ja lukuisille muille näyttelijöille sekä liike-elämän julkkiksille. Poliisin mukaan Smegal on lähettänyt viime vuoden syyskuun ja tämän vuoden tammikuun välisenä aikana yhteensä ainakin sata samanlaista kirjettä.

Jodie Foster sai ensimmäiset kirjeensä Michael Smegalilta jo vuonna 2004. Seuraavana vuonna mies jäi kiinni ja lupasi poliisille, ettei enää lähettäisi uhkauskirjeitä. Toiminta kuitenkin jatkui uudelleen vuosien tauon jälkeen.