Jackass-tähti Steve-O passitettiin mielisairaalaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maaliskuun alussa kotonaan riehunut ja naapurinsa pidättämäksi joutunut Jackass-sarjasta tuttu hurjapää Steve-O, oikealta nimeltään Stephen Glover, on nyt passitettu hoidettavaksi mielisairaalaan.

Huumepäissään riehunut tähti kirjautui viime sunnuntaina Cedars-Sinain sairaalaan ja sieltä suoraan Thalians-klinikalle, eli samaan paikkaan, jossa näyttelijä Owen Wilson selvitteli taannoin päätään itsemurhayrityksensä jälkeen, TMZ uutisoi. Häntä pidetään nyt väkisin tarkkailussa kahden viikon ajan.

Hollywood.com -julkaisun saamien tietojen mukaan Steve-O passitettiin mielisairaalaan, koska hänen epäillään yrittävän itsemurhaa. Hänen kerrotaan jo lähettäneen 33 itsemurhaviestiä ystävilleen.

33-vuotiasta hurjapäätä syytetään parin viikon takaisen tempauksensa johdosta vandalismista ja kokaiinin hallussapidosta. Tuolloin hän hakkasi reikiä Los Angelesin talonsa seinään, kunnes naapuri lopetti puuhat ja suoritti siviilipidätyksen.