P. Diddy kuljettaa Hollywoodin juoppojulkkiksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti P. Diddy on löytänyt loistavan liikeidean, joka tulee pelastamaan monia Hollywood-tähtiä putkareissuilta ja jopa vankilatuomioilta, mutta joka voi vähentää samalla viihdelehtien juttuaiheita huomattavasti.

Diddy on nimittäin käynnistämässä Hollywoodin julkkiksille tarkoitettua taksipalvelua, jotta tähdet pääsisivät kotiinsa tai vaikkapa jatkoille ehjin nahoin ja ilman että heidän tarvitsee itse kavuta juopuneena ratin taakse, Us Weekly uutisoi. Diddy toimii nykyisin myös erään vodkamerkin mainoskasvona, joten hän haluaa osaltaa auttaa tähtiä juhlimaan vastuullisesti.

Yrittäjä-räppärin varsin ylväänä tavoitteena on, ettei ketään Hollywood-julkkista enää pidätettäisi rattijuopumuksesta. Lehti ei vielä kertonut uuden palvelun käytännön toiminnasta tai esimerkiksi siitä, kuka vastaa toiminnan kustannuksista.