Owen Wilson ajoi takaa paparazzia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Owen Wilson on riehunut Miamissa raivostuttuaan häntä ahdistelleille valokuvaajalle. Page Six -julkaisun mukaan Wilson hyökkäsi kuvaaja Manny Hernandezin kimppuun sen jälkeen, kun tämä kuvasi näyttelijää juhlissa.

Silminnäkijöiden mukaan paikalla oli 150 ihmistä, jotka saivat todistaa Wilsonin sekoilua uima-altaalla. Hän juoksi esimerkiksi kuvaajan perässä uima-altaan ympärillä. Kuvaajan mukaan Wilson ajoi häntä takaa ja huusi hysteerisesti vaatien häntä tuhoamaan ottamansa kuvat.

– Olen kuvannut Miamissa 18 vuoden ajan ja minulla on hyvä maine. Siellä oli paljon ystäviäni ja asiakkaitani, ja tilanne näytti pahalta, kuvaaja kertoi lehdelle.

Viime päivinä Owen Wilsonin on huhuttu deittailevan Marley And Me -elokuvan vastanäyttelijäänsä Jennifer Anistonia.