Tiskijukat ja artistit juhlivat huomenna Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huomenna sunnuntaina suomalaiset dance-artistit ja tiskijukat sekä aiheesta kiinnostuneet kokoontuvat vuosittaiseen Winter DJ Meeting -tapahtumaan Tampereelle. Tapahtumassa esiintyy illan aikana myös useita artisteja ja yhtyeitä sekä palkitaan menestyksekkäitä artisteja. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tapahtuma järjestetään sunnuntaina kello 15.00 alkaen ravintola Tabussa, joka on myös tiskijukkien kunniagallerian DJ Hall Of Famen kotipaikka. Ohjelmassa on myös paneelikeskusteluja, joissa on mukana nimekkäitä tuottajia, kuten Petri Alanko (Hausmylly), Kristian Maukonen (XL5), Maki Kolehmainen (Aikakone) ja Joel Kalsi (DCX).

Yksi tapahtuman kohokohdista on DJ-vuosiäänestyksen palkintojen jako. Hiphop-tähti Elastinen palkitaan Vuoden artistina, Tea Hiilloste Vuoden tulokkaana, Tytöt tykkää Vuoden biisinä ja Joonas Hahmo Vuoden tuottajana. Showcase-keikalla nähdään muiden muassa Hausmylly, DCX, Simone ja Tauski.