Sean Connery oikeuteen asuntoriidasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

James Bond -elokuvien myötä supertähdeksi noussut näyttelijä Sir Sean Connery osaa olla kovis myös valkokankaan ulkopuolella. Ritariksi taannoin nimitetty näyttelijä taistelee nimittäin oikeudessa asunnostaan.

77-vuotias Sean Connery omistaa New Yorkin Manhattanilla sijaitsevasta talosta kaksi kerrosta, mutta hän haluaisi nyt haltuunsa myös asuntonsa alla olevat neljä kerrosta, jotka ovat Burton Sultanin ja tämän perheen omistuksessa. Oscar-voittaja haluaa 140-vuotiaan talon kokonaan haltuunsa, mutta Sultan ei ole suostunut muuttamaan.

Riita alkoi jo vuonna 2004, jolloin Connery vaati naapuriaan muuttamaan. Nyt Conneryn lakimiehen hänelle laatima kirje on päätynyt amerikkalaisen TMZ-julkaisun käsiin. Kirjeessä viitataan suunnitelmaan, jonka mukaan Connery aikoo ”hukuttaa Sultanin oikeusjuttuihin” saadakseen tämän luovuttamaan kiistassa, New York Daily News kertoi.

Nyt Sultanin lakimiehet ovat puolestaan nostaneet oikeusjuttuja Conneryä vastaan. Tapauksessa on käynyt myös ilmi, että Conneryn lakimies on yrittänyt lahjoa miljoonalla dollarilla naapurinsa lakimiestä sovintoon, mikä ei siten olisi ollut hänen päämiehensä edun mukaista. Lahjusrahat eivät kuitenkaan vielä riittäneet ”lakimiehen eläkkeelle jäämiseen”.