Suosikkisarja Beverly Hills 90210 saa jatkoa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien suosituimpiin nuorisosarjoihin lukeutunut Beverly Hills 90210 -televisiosarja on saamassa jatkoa niin sanotun spin off -sarjan muodossa.

Vuosina 1990 – 2000 tuotannossa ollut Beverly Hills 90210 sai aikanaan jatkoa Melrose Place -sarjana. Molemmat olivat Aaron Spellingin ja Darren Starin luomuksia. Uudessa sarjassa Star ei ole alustavien tietojen mukaan mukana. Hänen tilalleen on mahdollisesti tulossa Veronica Mars -sarjan luoja Rob Thomas.

Muutenkin projekti on vasta alkuvaiheessa, ja parhaillaan sarjan pilottijaksolle etsitään käsikirjoittajaa, Hollywood Reporter uutisoi. Ohjelman tuotannosta aiotaan tehdä päätös tämän kuun loppuun mennessä.

Alkuperäisessä 90210-sarjassa nähtiin pääosissa muiden muassa Jason Priestley, Jennie Garth, Tori Spelling, Shannen Doherty, Luke Perry, Brian Austin Green, Gabrielle Carteris Ja Ian Ziering. Heidän kiinnityksistään uuteen sarjaan ei ole vielä annettu tietoja.