Scarlett Johanssonin tapaaminen maksoi 40.100 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Scatlett Johansson on huutokaupannut tapaamisensa 40.100 dollarin hintaan. Huutokaupan voitti brittimies, joka pääsee seuralaisensa kanssa kutsuvieraaksi Johanssonin He’s Just Not That Into You -elokuvan ensi-iltaan ja tapaa tähden henkilökohtaisesti.

Tapaamisen lisäksi ostajat pääsevät ensin kampaajalle ja meikattavaksi ja heidän kuljetetaan ensi-iltaan limusiinilla. Huutajia oli yhteensä 170. Huutokaupan tulot ohjataan hyväntekeväisyyteen Oxfam America -järjestölle.

Scarlett Johansson on tehnyt hyväntekeväisyyttä Oxfam-järjestön kautta vuodesta 2005 saakka. Hän on vieraillut järjestön mukana muiden muassa Sri Lankassa ja Intiassa. Johanssonin tapaamisen lisäksi huutokaupassa on edelleen Charlize Theronin yllä Cannesin elokuvafestivaaleilla nähty iltapuku sekä treffit Sinkkuelämää-sarjan Kristen Davisin kanssa.