50 Cent levytti suomalaistuottajan biisin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin hiphop-tähti 50 Cent esittää uudella julkaisullaan suomalaisen MGI-tuottajan työstämän kappaleen I’m On It Like That. Fiftyn kappaleella vierailevat Lloyd Banks, Tony Yayo ja Young Buck.

Biisi löytyy 50 Centin G-Unit -ryhmän 11. maaliskuuta julkaistulta Elephant In The Sand -levyltä, jota on ladattu verkosta jo lähes kaksi miljoonaa kertaa. Kyseessä lienee yksi merkittävimmistä suomalaisista saavutuksista musiikkialalla vuosiin.

50 Centin lisäksi MGI on tuottanut musiikkia ja remiksejä lukuisille nimekkäille tähdille. Joukossa ovat muiden muassa Brick & Lace, Maroon 5, Ea$y Money ja Ghostface. Kotimaisista tähdistä hänen kädenjäljestään ovat nauttineet muiden muassa Elastinen, Cheek, Trilogia, Skandaali, Herrasmiesliiga ja Konala Cartelli.

MGI:n tuotantoa voi kuunnella esimerkiksi miehen MySpace-sivulla. Elephant In The Sand -levyn voi ladata verkosta rekisteröitymisen jälkeen täällä.