Abba-rumpalin kurkku auki lasioveen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen uutisoitiin megayhtye Abban rumpalin Ola Brunkertin kuolemasta. Nyt on selvinnyt, että Brunkert menehtyi hänen Mallorcan kodissaan sattuneessa erikoisessa onnettomuudessa.

Paikallisten viranomaisten mukaan rumpali oli törmännyt ruokailuhuoneensa lasioveen, jolloin lasi oli viiltänyt hänen kurkkunsa auki. Brunkert oli yrittänyt tyrehdyttää verenvuotoa pyyhkeellä ja selviytynyt pihalle tarkoituksenaan ilmeisesti hälyttää naapureilta apua. Verenhukan vuoksi hän menetti kuitenkin tajuntansa ja menehtyi.

 

Naapurit löysivät kuolleen rumpalin sunnuntai-iltana makaamassa verilammikossa kotinsa pihamaalla. 62-vuotiaalla Ola Brunkertilla oli syvä haava kurkussaan. Poliisin mukaan kuolema oli onnettomuus, Expressen kertoi.

Ola Brunkert toimi Abban rumpalina vuoden 1973 debyyttialbumilla Ring Ring. Hän soitti yhtyeessä vuonna 1981 julkaistuun The Visitors -albumiin saakka. Tuolle ajanjaksolle mahtuvat muiden muassa megahitit Waterloo, Dancing Queen ja Take A Chance On Me. Abba-yhtyeen levyjä on myyty yhteensä noin 350 miljoonaa kappaletta.