Avioero maksoi Beatles-tähdelle 50 miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikkaan The Beatles -yhtyeen jäsenenä tunnettu Paul McCartney on tuomittu maksamaan entiselle vaimolleen Heather Millsille huimat 48,6 miljoonaa dollaria.

Korvaussumma on mittava, mutta Paul McCartneyn 800 miljoonan dollarin jättiomaisuudessa se tuskin edes näkyy. Lisäksi hänet määrättiin maksamaan pariskunnan neljävuotiaalle Beatrice-tyttärelle elatusmaksua 70.000 dollaria vuodessa sekä kustantamaan tyttären lastenhoitajat ja koulumaksut.

Oikeudenkäynnin jälkeen Mills totesi olevansa tyytyväinen oikeuden päätökseen, joka turvasi hänen ja tyttärensä taloudellisen tulevaisuuden. Paul McCartney ei kommentoinut päätöstä lainkaan. Alunperin Heather Mills vaati saada 250 miljoonan korvaukset.

Eilen uutisoitiin myös, että Mills olisi muuttamassa Yhdysvaltoihin, mutta hän itse ehti jo eilen illalla kiistää huhut perättöminä.