Britney maksaa jättikorvaukset oikeudenkäyntikuluista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on taistellut entisen aviomiehensä Kevin Federlinen kanssa oikeudessa kahden lapsensa huoltajuudesta. Huoltajuuden sekoilujensa takia menettänyt poptähti on nyt määrätty maksamaan ex-miehensä oikeudenkäyntikulut.

Britney joutuu maksamaan Kevinin oikeudenkäyntikuluja peräti 375.000 dollaria, People kertoi. Maanantaina annetun oikeuden päätöksen mukaan tuomari katsoi kyseisen määrän kohtuulliseksi siihen nähden kuinka paljon Britneyn nostamat kanteet ovat työllistäneet lakimiehiä.

Viime viikolla Britneyn lakimies Stacy Phillips syytti julkisesti, että Kevinin lakimies Mark Vincent Kaplan on laskuttanut liikaa palveluksistaan. Spears vaati oikeudessa Keviniä maksamaan itse omat kulunsa, mutta vaatimus hylättiin. Paikallinen perheoikeus voi harkintansa mukaan määrätä minkä tahansa osapuolen maksamaan toisen oikeudenkäyntikulut.

Oikeuden viime vuonna tekemän selvityksen mukaan Kevinillä ei ole lainkaan tuloja, kun Britney puolestaan tienasi 737.000 dollaria kuukaudessa.