Himoksen Juhannuksessa rockia ja ysäridancea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juhannuksena Jämsän Himoksella juhlitaan perinteisen rock-kattauksen lisäksi myös 90-luvun dancetunnelmissa. Mukana on ysäribändejä Suomesta ja länsinaapurista Ruotsista.

Kymmenettä kertaa ensi kesänä järjestettävään tapahtumaan on kiinnitetty esiintymään muiden muassa eurodanceakti E-Type sekä laulava hammaslääkäri Dr. Alban. Suomalaisista ysäribändeistä lavalle nousevat esimerkiksi Movetron ja Waldo’s People. Tuorempaa dancea tarjoilee September.

Muista kotimaisista esiintyjistä mukana ovat Apulanta, Von Hertzen Brothers, Anna Abreu, YUP, Lovex, Uniklubi, Egotrippi, Jenni Vartiainen, Lauri Tähkä & Elonkerjuu, Ismo Alanko Teholla, Poets Of The Fall, Negative, Stella, Scandinavian Music Group ja Herra Ylppö & Ihmiset, Yö, Paula Koivuniemi ja Popeda.

Myös raskaan musiikin ystäviä muistetaan 10-vuotisjuhlilla: suviyössä oman osuutensa juhlin tuovat Mokoma, CMX, Viikate, The 69 Eyes, Kotiteollisuus ja Los Bastardos Finlandeses. Aikaisempien vuosien tapaan Himos Festivalille on 18 vuoden ikäraja.