Apocalyptica menestyy Yhdysvaltojen radiolistalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen Apocalyptica-yhtyeen single I’m Not Jesus on noussut Yhdysvaltojen rock-radioiden Top 10 -listalle. Kappale löytyy tällä hetkellä listan sijalta 9.

I’m Not Jesus toimitettiin sikäläisiin radioihin helmikuun alussa, jonka jälkeen se on noussut tasaisesti yhdeksi soitetuimmista rock-kappaleista jenkkien radioasemilla. Biisissä vierailee Corey Taylor, joka on tuttu mies Stone Sour ja Slipknot -yhtyeistä.

Apocalyptican uusin albumi Worlds Collide julkaistaan Yhdysvalloissa 15. huhtikuuta, jolloin starttaa myös koko mantereen kattava kuuden viikon pituinen kiertue. Omien keikkojensa ohella Apocalyptica esiintyy lukuisilla radioasemilla sekä radiofestivaaleilla.

Apocalyptica soittaa kesän ainoat kotimaiset festivaalikeikkansa Turun Ruisrockissa ja Vantaan Ankkarockissa.