Backstreet Boy soolouralle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Backstreet Boys -poikabändin jäsen A.J. McLean on ilmoittanut suuntaavansa soolouralle. Hän esiintyy ensimmäisen kerran soolona jo ensi sunnuntaina ja maanantaina Los Angelesissa.

Sunnuntaina A.J. nousee lavalle maineikkaassa Anaheimin House of Bluesissa ja maanantaina niin ikään maineikkaassa Roxyssä. Liput keikoille tulivat myyntiin tiistaina.

– 13 vuoden Backstreet Boys -uran ja 75 miljoonan myydyn levyn jälkeen A.J. suuntaa innoissaan soolouralle ja esittämään oman tyylistä musiikkiaan, tähden manageri Eric Powell kertoi People-lehdelle.

Managerin mukaan McLean esiintyy mieluummin pienillä klubeilla kuin isoilla areenakeikoilla. Miehen ensimmäinen sooloalbumi julkaistaan vielä tämän vuoden aikana. Levy sisältää muiden muassa kappaleet What If, I Hate It When You’re Gone, London ja Drive-By Love. Viimeksi mainittua hän on jo esittänyt julkisesti myös yhtyeensä keikoilla.

Backstreet Boysin euroopankiertueen jälkeen A.J. jää vanhalle mantereelle heittämään muutamia keikkoja ennen paluutaan takaisin Yhdysvaltoihin. Keikkapaikoista ei ole kuitenkaan vielä tietoa. Soolourastaan huolimatta McLean jatkaa myös BSB:n riveissä, ja yhtyeen seuraava studiolevy julkaistaan ensi vuonna.