Hiphop-tähti Busta Rhymes sai vankeustuomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Busta Rhymes, oikealta nimeltään Trevor Smith, tuomittiin tiistaina New Yorkissa kolmeksi vuodeksi ehdolliseen vankeuteen kahdesta pahoinpitelystä.

35-vuotias artisti joutuu vankeustuomionsa lisäksi suorittamaan kymmenen päivän yhteiskuntapalvelun ja maksamaan 1.250 dollarin sakot sekä osapuolten oikeudenkäyntikulut. Oikeudenkäynnin jälkeen Busta Rhymes kertoi pysyvänsä jatkossa kaidalla tiellä. Lisäksi hän kiitti tuomaria siitä, että tämä antoi hänelle vielä mahdollisuuden parantaa tapansa.

Manhattanilaisen oikeusistuimen tuomari Judge Larry Stephen korosti artistille, että ehdollinen vankeustuomio muuttuu pienimmästäkin rikkeestä ehdottomaksi, jolloin Busta joutuisi suorittamaan loput tuomiostaan kaltereiden takana. Tähden yhteiskuntapalvelun luonne selviää vasta myöhemmin.