Naiset ahdistelevat supermalli Kate Mossia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Moss on joutunut urallaan yleensä miesten ahdistelemaksi, mutta nyt ahdistelijoiden joukkoon on tullut hänen mukaansa myös naisia.

Moss on vakuuttunut siitä, että kahdella naisella on hänestä pakkomielle ja että he ahdistelevat häntä. Viisivuotiaan Lila Grace -tyttären äiti huolestui huomattuaan, että hänen Gloucestershiressä sijaitsevan kotinsa edustalle on parkkeerattu sininen Renault Clio aina kun hän on kotona.

Kate Moss uskoo, että autossa istuvalla kahdella naisella on pakkomielle hänen ja hänen lapsensa seuraamiseen, koska he istuvat Mossin kodin edustalle pysäköidyssä autossa tekemättä mitään. Supermalli on pyytänyt naapureita tutkimaan asiaa sen jälkeen, kun hän huomasi kuudennen kerran saman auton asuntonsa edessä.

– Se on pelottavaa ja Kate on kauhuissaan. Naiset ovat pelottavia, sillä he istuvat autossaan ja tuijottavat taloa tuntikausia. Kate on ajatellut soittaa poliisille, mutta he eivät voi mitään tuijottamiselle, lähde kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Kate Moss on parhaillaan poikansa kanssa Yhdysvalloissa.