Piina : Paniikki

Singlet · Stara.fi

Kotimainen Piina-yhtye julkaisi äskettäin singlen Paniikki, joka edustaa soundillisesti tanakkaa powerpoppia electrovaikuttein höystettynä, mikä soundi tuntuukin olevan nyt kuuma trendi kotimaisilla popmarkkinoilla.

Biisi lähtee käyntiin varsin lupaavasti, mutta kappaleen ongelma löytyy pian. Se on nimittäin vokalistin karismaton ja totaalisen ponneton ääni. Biisin ensisoundien perusteella kuulija odottaa vokaalia, jossa on munaa, mutta laulusoundi onkin lähinnä harmaata hiiskumista, josta muna on todella kaukana.

Muilta osin tuotantopuoli on kunnossa, soundit ovat tanakat ja paketti niiltä osin kasassa. Kappaleen kertosäe jää kuitenkin sekin ponnettomaksi ja vaille hittipotentiaalia. Kun sekä vokaalit että kertosäe epäonnistuvat, jää koko kappaleesta valju maku.

Pisteet 2/5