Britneylle 3 miljoonaa yksityisestä tanssitunnista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Arabiemiraateissa asuva upporikas sheikki on tarjonnut Britney Spearsille kolmen miljoonan euron palkkiota siitä, että poppari käy pitämässä miljonäärille yksityisen tanssitunnin Dubaissa.

Sheikki haluaa Spearsin opettavan hänelle I’m A Slave 4 You -kappaleen käärmetanssi-koreografian. Multimiljonäärin asianhoitaja Sheeraz Hazan kertoi asiasta Daily Star -lehdelle.

– Viemme Dubaihin ensin Paris Hiltonin. Sheikki sanoi, että maksamme hänelle mitä hän pyytää. Seuraavaksi tilaamme sinne Britney Spearsin. Hän voi saada itselleen vaikkapa oman saaren.

– Kaikki mitä Britney tekee päätyy uutiseksi. Britney tankkaa, Britney unohtaa laittaa maitoa kahviinsa ja sitä rataa, Sheeraz Hazan totesi.

Isä toimii edelleen Britney Spearsin oikeuden määräämänä huoltajana, mutta lehden mukaan hänellä ei ole kuitenkaan tyttärensä passia hallussaan. Näin ollen Britney pääsee antamaan yksityisen tanssitunnin, mikäli pääsee sopimukseen keikkahinnasta.

– Raha ei ole ongelma Britneyn suhteen. He katsovat kyllä hänen peräänsä ja huolehtivat, että hän palaa isänsä ja perheensä luo Los Angelesiin turvallisesti. Hän on itsenäinen nainen, joka voi halutessaan käydä Dubaissa, Hazan kertoi.