Britney Spears yllättää näyttelijänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears nähtiin toissailtana hänelle irvailleessa South Park -sarjan jaksossa, mutta pian hän tekee myös oikean näyttelijänroolin televisiosarjassa How I Met Your Mother.

Britney vierailee sarjan yhdessä jaksossa, ja tällä viikolla siitä on julkaistu parikin näytettä. Niiden perusteella Britney Spears on yllättänyt monet katsojat näyttelijätaidollaan. Varsin luonnollisesti repliikkinsä laukova sihteerikkö-Britney onkin saanut positiivista palautetta lukuisien viihdelehtien ja blogien kirjoituksissa.

Jakso, jossa Britney Spears on mukana, esitetään Yhdysvalloissa CBS-kanavalla ensi maanantaina 24. maaliskuuta. Katso 39 sekunnin pituinen näyte Britneyn näyttelijänkyvyistä tästä! Edellisen kerran Britney nähtiin näyttelemässä Will & Grace -suosikkisarjassa kaksi vuotta sitten.