Teinisensaatio Miley Cyrus uhkaa vaihtaa nimensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän hetken kohutuimpiin teinitähtiin lukeutuva näyttelijä-laulaja Miley Cyrus on vaihtanut nimensä. Disneyn suosikkisarjan Hannah Montana -roolihahmostaan supertähdeksi erityisesti Yhdysvalloissa noussut 15-vuotias Cyrus on edelleen oikealta nimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta ei enää pitkään.

Mileyn isä on niin ikään Yhdysvalloissa hyvin suosittu country-tähti Billy Ray Cyrus. Isän hakemuksen perusteella Destiny Hope hakee oikeudelta lupaa muuttaa nimensä virallisesti vastaamaan tunnettua artistinimeään Miley. Jatkossa hän on siis Miley Ray Cyrus. Hakemusta jättämässä nähtiin viime perjantaina isän lisäksi myös vaimo Leticia.

Nimenvaihdon perusteluiksi hakemukseen oli kirjattu tyttären halu käyttää tunnettua artistinimeään myös virallisena nimenä. Asiasta kertoi Access Hollywood. Julkaisun mukaan Miley-lempinimi tuli siitä, kun isä nimitteli iloista lastaan nuorempana ”Smiley Mileyksi”.