Miley Cyrus itki kuullessaan Britneyn siskon raskaudesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

15-vuotias teinitähti Miley Cyrus on kertonut purskahtaneensa itkuun kuullessaan Britneyn 16-vuotiaan pikkusiskon Jamie Lynnin olevan raskaana. Cyrus ja Jamie Lynn ystävystyivät työskennellessään työtovereina Nickelodeon lastenkanavan ohjelmissa.

Helmikuun lopussa nimensä Miley Ray Cyrusiksi vaihtanut entinen Destiny Hope Cyrus totesi sydämensä särkyneen, kun tieto ystävän teiniraskaudesta tuli ilmi.

– Kun kuulin ensimmäisen kerran raskaudesta, aloin itkeä. Totta puhuen sydämeni särkyi, koska hän on ystäväni, enkä halunnut hänen elämänsä muuttuvan, Miley kertoi Daily Mail -lehdelle.

– Nyt hän on kuitenkin innoissaan raskaudesta, vaikka se onkin vaikea tilanne. Olen iloinen hänen puolestaan, koska hän on onnellinen ja hän on tehnyt omat valintansa.

Viime aikoina on leikkisästi veikattu, että Miley Cyrus olisi seuraava sekoava poptähti Lindsay Lohanin ja Britney Spearsin jälkeen. Nuori tähti kuitenkin kiistää sellaisen olevan mahdollista.

– No, olen tietoinen asioista joita voi tapahtua, mutta pidän ystäväni ja perheeni superlähellä, ja se auttaa, Miley sanaili.