Pamela Andersonin avioliitto halutaan mitätöidä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Pamela Anderson ja Rick Solomon avioituivat viime lokakuussa, mutta käytännössä erosivat jo kahden kuukauden jälkeen. Anderson haki avioeroa joulukuussa, mutta perui hakemuksen, ja jätti sen uudelleen helmikuussa. Nyt myös Solomon hakee puolestaan avioeron sijaan koko avioliiton mitätöintiä.

Eron syyksi on molempien eropapereissa kirjattu petos, mutta kumpikaan ei ole kertonut asiasta tarkemmin. Solomon ei vaatinut korvauksia erossa, ja hän pyysi ettei sellaisia määrättäisi Andersonillekaan. Pamela ja Rock avioituivat Las Vegasissa Andersonin shown kahden esityksen välillä.

Rick Solomon tuli tunnetuksi kuuluisasta seksivideostaan, jonka hän teki yhdessä Paris Hiltonin kanssa. Hiltonin seurustelun jälkeen hän oli yhdeksän kuukautta naimisissa Beverly Hills 90210 -sarjasta tutun näyttelijä Shannen Dohertyn kanssa. Pamela Anderson on ollut aiemmin naimisissa rokkari Kid Rockin ja rumpali Tommy Leen kanssa.