Audrina Patridge skandaalimaisissa alastonkuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realityohjelman kautta julkkikseksi noussut Audrina Patridge saa nyt rutkasti lisäjulkisuutta esiintymällä alastomana internetiin levinneissä valokuvissa.

22-vuotiaan Audrina Patridgen alastonkuvat levisivät internetiin tällä viikolla, ja amerikkalaismediat ovat jo nimenneet tapauksen skandaaliksi. Neitokainen itse on ollut koko ajan tietoinen kuvien olemassaolosta. Hänen mukaansa kuvat on otettu jo vuosia sitten, kun hän oli päässyt juuri lukiosta.

Audrina Patridge tarjosi itse samoja alastonkuvia aikanaan Playboy-lehteen, mutta lehti ei halunnut ostaa niitä. Hän on esiintynyt esimerkiksi MTV-kanavan The Hills -sarjassa sekä Blondin kosto -musikaalissa. Mainittakoon, että alaston Patridge ei ole kovinkaan harvinainen näky, sillä hän on itse kertonut harrastaneensa seksiä yli tuhannen miehen kanssa.

Audrina Patridgen alastonkuvat löytyvät tästä!