Rihanna jätti ystävänsä turistiluokkaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna nimitettiin äskettäin kotimaansa Barbadosin viralliseksi kulttuuri- ja nuorisolähettilääksi. Tähti lensi yhdessä ystäviensä kanssa Lontoosta kotimaahansa vastaanottamaan nimitystään.

Silminnäkijöiden mukaan joukkiolla oli hauskaa keskenään, kunnes oli aika nousta koneeseen. Siellä Rihanna nimittäin suuntasi ykkösluokkaan ja jätti ystävänsä tylysti turistiluokkaan. Pitkän lennon aikana Rihanna ei käynyt lainkaan tervehtimässä ystäviään, ja tyytyi vain lähettelemään heille viestejä lentoemäntien välityksellä.

– Emme ensin ajatelleet että siinä olisi ollut jotain erikoista kun ystävät nousivat koneeseen ensin. Ajattelimme, että hän on jäänyt turvatarkastukseen. Myöhemmin hänen ystävänsä kuitenkin istuivat kanssamme turistiluokassa, silminnäkijä kertoi The Sun -lehdelle.

Perillä Barbadoksella Rihanna sai valtionpäämiestason vastaanoton. Häntä oli nimittäin vastassa maan pääministeri David Thompson sekä orkesteri, joka soitti oman versionsa Rihannan hiteistä Umbrella ja Don’t Stop The Music.