Supermalli Tyra Banks ahdistelijan kohteena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiojuontaja-supermalli Tyra Banks on elänyt kuukausia pelossa vaarallisen ahdistelijan takia. Poliisit saivat lopulta viime tiistaina kiinni entisen vankilakundin, joka on terrorisoinut Banksin elämää.

37-vuotias ahdistelija Brady Green ei kuitenkaan pysynyt kaltereiden takana, vaan oikeus päästi hänet pian pidätyksen jälkeen taas vapaaksi ilman takuusummaa. Mies on seurannut Tyraa minne hän meneekin, eli ympäri Yhdysvaltoja, joten miehen vapautuksen jälkeen supermalli elää entistäkin pelokkaammissa tunnelmissa, New York Post uutisoi.

Seuraamisen lisäksi Green on lähettänyt Tyralle lukuisia kirjeitä ja soitellut hänelle. Mies on myös lähettänyt Banksille kukkia ja ilmestynyt henkilökohtaisesti Banksin The Tyra Banks Show -ohjelman televisiostudiolle. Ahdistelu alkoi tammikuussa.