Supersuosittu Tankki täyteen -sarja uusintakierrokselle

Viihdeuutiset · Stara.fi

80-luvulla supersuosioon noussut komediasarja Tankki täyteen palaa taas ruutuihin uusintojen merkeissä. Paljon toivottu sarja lähtee uusintakierrokselle TV2:lla ensi keskiviikkona 26. maaliskuuta.

Emmin, Juhanan ja Sulo Vilenin, konstaapeli Artturi Reinikaisen ja monien muiden värikkäiden hahmojen elämää Pirkanmaalla saadaan nyt seurata yhdentoista jakson verran kanavan keskiviikkoilloissa kello 20.00 alkaen. Ensimmäinen jakso on nimeltään Supisuomalainen mykkäkoulu.

Neil Hardwickin ja Jussi Tuomisen kirjoittamaa ja Esko Leimun ohjaamaa Tankki täyteen -sarjaa esitettiin ensimmäisen kerran vuosina 1978 – 1980. Sarja sai suuren suosion, ja siinä esiintyneen poliisihahmon perusteella tehtiin vuonna 1982 niin sanottu spin off -sarja Reinikainen, joka nousi vielä edeltäjäänsäkin suositummaksi.