Paris Hilton järjesti itselleen pikavauhdilla VIP-juhlat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirimiljonääri Paris Hilton vietti viime viikon hyväntekeväisyysmatkalla Afrikassa. Köyhien olojen kokeminen sai neitokaisen ilmeisesti kaipaamaan Hollywoodin glamouria, sillä hän järjesti itselleen viikonloppuna VIP-juhlat.

Etelä-Afrikan pääkaupungissa Johannesburgissa viikonlopun viettänyt Paris Hilton organisoi tiukalla 24 tunnin varoitusajalla suuret juhlat perjantai-illaksi. Juhliin kutsuttiin hänen fanejaan ja paikallisia julkkiksia. Parisin poikaystävä Benji Madden ei paistatellut juhlien salamavaloissa, vaan juhli huomaamattomana muun juhlakansan keskuudessa, People kertoi.

Hilton ei ottanut lähempää kontaktia faneihinsa, vaan toivotti heidät tervetulleeksi mikrofonin välityksellä. Etäisyydestä huolimatta Paris sai aikaan valtaisat suosionosoitukset. Hilton ja Madden juhlivat VIP-osastolla puoli kolmeen saakka aamuyöllä.