Suosikkilaulajan mies kuoli yliannostukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun brittilaulaja Corinne Bailey Raen aviomies Jason Rae on kuollut kotonaan Lontoossa. 31-vuotias saksofonisti löydettiin menehtyneenä lauantaina iltapäivällä. Kuolinsyyn uskotaan olevan huumeiden yliannostus.

Poliisi pidätti tapaukseen liittyen 32-vuotiaan miehen epäiltynä laittomien päihteiden myymisestä, SKY News uutisoi. Mies kuitenkin vapautettiin pian ilman takuusummaa. Vielä ei ole tiedossa oliko Corinne Bailey Rae asunnossa kuolinhetkellä.

29-vuotias laulaja-lauluntekijä Corinne Bailey Rae tunnetaan muiden muassa hitistään Put Your Records On. Hän sai aiemmin tänä vuonna arvostetun Vuoden albumi Grammyn työstään Herbie Hancockin River: The Joni Letters -levylle. Lisäksi hän on saanut henkilökohtaisesti kaksi MOBO-palkintoa ja ollut ehdolla BRIT-palkinnon saajaksi.