Heidi Klum nakuilee body paint -kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalainen 34-vuotias supermalli Heidi Klum poseeraa nyt tyylikkäissä kuvissa alastomana, vain body paint -maaliin verhottuna. Kuvat ovat peräisin maailman tunnetuimpiin valokuvaajiin lukeutuvan John Rankin Waddellin kamerasta.

Alastoman supermallin vartalolle on kuvissa maalattu valkoinen ”t-paita” ja keltaiset ”pitsialushousut”. Kuvasarjassa Heidi Klum nähdään body paint -kuvien lisäksi bikineissä sekä alastomana pyyhkeeseen kiedottuna. Heidi Klumin tuoreet kuvat löytyvät esimerkiksi tästä!

Valokuvaaja Rankin Waddell on menestyksekkäällä urallaan ikuistanut lukuisia supermalleja ja julkkistähtiä. Esimerkiksi taannoin suurta suosiota saanut Dove-kampanja oli hänen ikuistamansa. Lisäksi hän on kuvannut mainosmateriaalia muiden muassa suomalaiselle Nokialle.