Kerry Katona: Paris Hilton kihlautui liian nopeasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiiriprinsessa Paris Hilton vietti viime viikon hyväntekeväisyysmatkalla Afrikassa ja järjesti itselleen perjantaina vip-juhlat Johannesburgissa, Etelä-Afrikassa.

Hiltonin matkassa oli myös tuore poikaystävä Benji Madden, jonka kanssa Hilton vaihtoi sormuksia jo viikkoja sitten. Nyt reality-tv-tähti Kerry Katona on kritisoinut Hiltonin ja Maddenin pikaista kihlautumista ja todennut sen olleen liian aikaista.

Hilton ja Madden nähtiin ensimmäisen kerran yhdessä losangelesilaisella klubilla viime kuussa. Heidän kerrotaan kihlautuneen jo kahden viikon kuluttua tapaamisesta. Parhaillaan masennuksesta hoitoa The Priory -klinikalla saava Katona kommentoi kihlautumista OK! -lehden haastattelussa.

– Minä menin Brianin kanssa kihloihin kolmen viikon jälkeen ja me päädyimme puimaan avioeroa oikeuteen. On outoa, että Paris seurustelee parhaan ystävänsä aviomiehen veljen kanssa. On normaalia, että ystävät jakavat kaiken, mutta tämä menee liian pitkälle, Kerry Katona kommentoi.

Lehti ei kertonut miksi Katona katsoo olevansa ensinkään oikeutettu kommentoimaan Hiltonin ja Maddenin kihlautumista. Kerry Katona oli aiemmin naimisissa poptähti Brian McFaddenin kanssa. Pariskunta sai kaksi tytärtä.